E-bog

 

I forbindelse med oprettelse af akvakulturbruger-uddannelsen er der udarbejdet en E-bog om dansk akvakultur. E-Bogen er frit tilgængelig for alle.

Herunder finder du en lille guide til, hvordan du bærer dig ad med at læse bogen på de forskellige elektroniske platforme.

PC : Hent gratisprogrammet Bluefire Reader her – installer programmet og sig ja til, at det skal være dit foretrukne program til e-bøger. For at bruge Bluefire Reader kræves et Adobe ID, som er nemt og gratis at oprette. Download efterfølgende E-bogen, og den vil åbne op i Bluefire Reader-programmet.

Mac: Hvis din Mac har styresystemet OS X Yosemite eller senere versioner, har den præinstalleret programmet Ibooks. Så her skal du blot downloade E-bogen, klikke på den og svare ja til, at du vil åbne den i Ibooks.

Ipad/Iphone med IOS 8: Programmet Ibooks er inkluderet, så her skal du blot downloade E-bogen, klikke på den og svare ja til, at den skal åbne i Ibooks.

Imac/Ipad/Iphone med et ældre styresystem: Hent ibooks i App Store, hvis den ikke allerede ligger på din Imac/Ipad/Iphone. Download E-bogen og svar ja til, at den skal åbne i Ibooks.

Android tablets og smartphones: Der er forskellige programmer til læsning. Bluefire Reader er en mulighed og denne hentes via Google Play.

Når du har sikret dig, at du har installeret en “reader” på dit elektroniske udstyr kan E-Bogen downloades. Højreklik på nedenstående link og vælg “Gem link som ….” . Herefter vælger du placering og filen downloades. Find filen det sted du gemte den og åbn den. God fornøjelse.

BEMÆRK: E-bogen er i juni 2015 udkommet i en opdateret udgave. Nedenstående link henviser til den seneste version. Denne version er udarbejdet i forbindelse med projektet “Videreudvikling af uddannelsestilbud for akvakultur”.

E-bogen kan hentes her.

Denne version blev udarbejdet i forbindelse med projektet “Akvakulturuddannelse”. Fødevareministeriet og EU har gennem den Europæiske Fiskerifond deltaget i finansieringen af disse projekter.

Her finder du E-bogen som PDF. Bemærk stor størrelse. LINK