Debat: På dybt vand med Tænketanken Frej den 14. december 2021

Den 14. december afholder Tænketanken Frej et debatarrangement med fokus på fremtidens bæredygtige fisketallerken. Blandt andre er Lisbeth Jess Plesner fra Dansk Akvakultur i panelet.

Læs mere om arrangementet og tilmeld dig her.

Tid og sted
14. december kl. 17.30-19.30
CPH Village Reffen, Refshalevej 161F, København 1432

Frej skriver om arrangement:
Du står nede ved køledisken og er ved at handle ind til aftensmaden. I skal have fisk, men du er på dybt vand – for hvilken fisk skal du egentlig vælge?

Hvordan vælger man den mest bæredygtige fisk? Man kan godt føle man træder vande, når man først skal til at vælge. Skal man kigge efter mærkerne på emballagen? Eller om den er fanget ude i naturen eller opdrættet i dambrug (og hvad er så lige det?)? Nogle gange kan man godt føle sig som en torsk, men frygt ej – for med Frejs gratis debat og fællesspisning vil vi gøre dig til den største haj næste gang du står nede ved køledisken!

Til dette debatevent skal vi have fisken på disken og blive klogere på, hvordan fremtidens fisketallerken skal se ud og finde ud af, hvorvidt en bluefood tallerken i virkeligheden er den grønne løsning.
Vi afslutter aftenen med, ikke kun at snakke om en bluefoods tallerken, men også smage, hvad sådan en tallerken egentlig kan bestå af.

Vi lover at holde de vandede far-jokes til et minimum

Oplægsholdere og program kommer senere