Hr. Mogensens ørredmousse


Denne opskrift er lavet i samarbejde med Aquapri og er en anden nyklassiker indenfor akvakulturen.
Hr. Mogensens Ørredmousse er en oplagt specialtet til forret, på frokostplatten eller i madpakken på en grov baguette med sprød salat. Moussen får et komplet udtryk med blandingen af piskefløde og creme fraiche understøtter ørreden godt, mens den revede peberrod tilføjer fylden og fedmen et lækkert og spidst udtryk.
Opskrift
1 røget ørredside
1 dl. piskefløde
1 dl. creme fraiche
20g revet peberrod
1 håndfuld hakket persille
salt & peber
groft brød
Fremgangsmåde:
Pisk piskefløden stiv, rør den forsigtigt sammen med creme fraiche og tilsæt revet peberrod samt hakket persille.
Skær den ben- og skindfri, røgede ørredside i små stykker og bland fisken med dressingen. Smag moussen til med salt og peber.
Anret med en persilledusk eller purløg på toppen og server ørredmoussen med et groft stykke brød.
Billede er lånt af Aquapri