Mød Dansk Akvakultur på Naturmødet

“Røre-fisk” til stor glæde for børnene på naturmøde i Hirtshals. Foto: Dansk Akvakultur.

På årets Naturmøde holder Dansk Akvakultur til på Sydvestkajen i Hirtshals, hvor vi har en stand sammen Danmarks Fiskeriforening og Danmarks Pelagiske Producentorganisation.
 
Her er vi klar til at tale med danskerne om akvakultur og fiskeri i Danmark, og på standen kan man alle tre dage få inspiration til dejlige fiskeretter, når Rikke Stjerne tilbereder og deler ud af smagsprøver fra det blå spisekammer.

Torsdag aften holdt vi ”fredagsbar” med fadøl og smagsprøver på blinis med ørredrogn, søkogte rejer og jomfruhummer. Det blev lidt af et tilløbsstykke, og vi gentager succesen fredag klokken 17-19.

På standen er der også en masse aktiviteter for de mindste: udstilling med både vildtfanget og opdrættet fisk som må røres og inspiceres, ansigtsmaling og ”krea-værksted”.

Så kig endelig forbi Naturmødet på Hirtshals Havn her i weekenden!

Læs andre nyheder

Stort potentiale for mere miljø- og klimaeffektivt fiskeopdræt

Danmark har stolte traditioner indenfor fiskeopdræt, men svære rammevilkår og statslige opkøbsordninger har reduceret antallet af dambrug markant. Flere end 300 dambrug er lukket siden 1989, og selvom flere opdrættere gerne vil ombygge til eller etablere moderne,...

ASC høring om vandkvalitet, fiskehelse og sandart

ASC har den 1. marts 2023 offentliggjort en høring om to elementer i den nye fælles standard samt om et modul for sandart. Høringen omfatter således: Vandkvalitetsindikatorer – del af den nye fælles standard Fiskehelse og velfærdsindikatorer - del af den nye fælles...