OBS: NYT MØDESTED – ERFA-netværk for unge i akvakultur: Opstartsmøde 17/1-23

Unge i akvakultursektoren kan, ligesom unge indenfor andre brancher, have gavn af et stærkt netværk, hvor man kan dele erfaringer og faglig viden samt fremme socialt fællesskab. Et sådan netværk er endnu ikke etableret for unge i dansk akvakultur.

Derfor har Dansk Akvakulturs uddannelsesudvalg taget initiativ til et ERFA-netværk for unge i akvakultursektoren i Danmark.

Opstartsmøde tirsdag den 17. januar 2023

Første møde er et såkaldt opstartsmøde og holdes på Hotel Horisont, der ligger på adressen Agro Food Park 10 Aarhus N. Vi mødes den 17. januar 2023 kl. 12.00.

Fremadrettet forventes møder hvert kvartal i ERFA-netværket. Ved hvert møde aftales, hvem der er ”vært” for næste møde, så medlemmerne kommer rundt til hinanden og ser flere sektorer og virksomheder.

Opstartsmødet er for medhjælpere, elever og eventuelt andre unge, som netværket måtte være relevant for.

Medlemskab af netværket er gratis. Udgifter forbundet med møderne er begrænset til transport og eventuelt ”tabt arbejdskraft”, hvis møderne ligger i arbejdstiden.

Dagsorden:

12:00 Frokost på Hotel Horisont og velkomst ved Peter Holm og Helle Vendelbo: Hvem er Dansk Akvakultur/uddannelsesudvalget og bordet rundt

12:45: Karina Troelsen (Musholm): Hvad er en ERFA-gruppe og hvad kan man bruge den til

13.15: Thue Holm (Atlantic Sapphire): Hvordan udvikler akvakultur sig i de kommende år og hvad bliver fremtidens opdrætsteknologier

Kaffe og kage

14.00: Kommende møder: Indhold og værter

14.30: Tak for i dag

Tilmelding

Det er muligt at tilmelde sig opstartsmødet tirsdag den 17/1-23 ved at sende en mail til kommunikations- og pressechef Helle Vendelbo på helle@danskakvakultur.dk eller tilmelde sig på facebookbegivenheden: https://fb.me/e/40aSKN9uJ Du er også velkommen til at kontakte Helle på tlf. 20150860, hvis du ønsker at høre mere om netværket.

OBS: Tilmelding skal ske senest den 10. januar 2023.

Hvad er et ERFA-netværk?

I et ERFA-netværk samles en mindre gruppe fagfolk om en fælles faglig interesse. Et ERFA-netværk har til formål at udvikle deltagerne fagligt via erfaringsudveksling og videndeling.

Læs andre nyheder

Stort potentiale for mere miljø- og klimaeffektivt fiskeopdræt

Danmark har stolte traditioner indenfor fiskeopdræt, men svære rammevilkår og statslige opkøbsordninger har reduceret antallet af dambrug markant. Flere end 300 dambrug er lukket siden 1989, og selvom flere opdrættere gerne vil ombygge til eller etablere moderne,...

ASC høring om vandkvalitet, fiskehelse og sandart

ASC har den 1. marts 2023 offentliggjort en høring om to elementer i den nye fælles standard samt om et modul for sandart. Høringen omfatter således: Vandkvalitetsindikatorer – del af den nye fælles standard Fiskehelse og velfærdsindikatorer - del af den nye fælles...