Zoom-webinar d. 4. maj 2021: Præsentation af Dansk Akvakulturs strategi 2021-2027

OBS: Afholdt. Dansk Akvakultur inviterer til et Zoom webinar, hvor direktør Brian Thomsen og formand Niels Dalsgaard vil præsentere Dansk Akvakulturs strategi for 2021-2027.

Webinaret afholdes tirsdag den 4. maj 2021 kl. 15.00-16.30, hvor der vil være mulighed for at stille spørgsmål efter præsentationen.
Du har også mulighed for at læse strategien her.

Deltag via dette link:
https://zoom.us/j/97524161403?pwd=SE9WUEtHWjJsalBNblNSb2dhamV5dz09

Meeting ID: 975 2416 1403
Passcode: 113279

Det burde ikke være nødvendigt at bruge hverken meeting ID + kodeord, hvis man blot trykker på linket, når man ønsker at ”hoppe” på.

Præsentationen starter kl. 15:00, men log gerne på i god tid.

Hvis du inden præsentationen har udfordringer med at få adgang via mødelinket, så kontakt Helle Vendelbo, kommunikations- og pressechef, på tlf. 2015 0860.

Ny i Zoom?
Hvis du ikke har deltaget i et Zoom møde eller webinar før, kan du altid lave en test via dette link, hvor du kan se om din lyd og kamera virker: https://zoom.us/test.
Er du i tvivl om, hvordan man bruger Zoom-programmets mange funktioner, så kan du læse mere om disse på Københavns Universitets hjemmeside link.

Læs andre nyheder

Regeringens udspil til en akvakulturstrategi er ikke godt nok

Dansk Akvakultur kan ikke bakke op om regeringens udspil til en ny strategi for akvakultur. Udspillet er mangelfuldt og formår ikke at binde fødevareproduktionen sammen med ønskerne til fødevareforbruget, skriver Brian Thomsen i Altinget. Af Brian Thomsen, direktør...

Dansk Akvakultur på klimafolkemøde

Dansk Akvakultur har indtaget Kajen på årets Klimafolkemøde den 1.-3.september i Middelfart. På årets klimafolkemøde er Dansk Akvakultur gået sammen med Foreningen Muslingeerhvervet og Maren Moltke Lyngsgaard, rådgiver ved WSP og kogebogsforfatter til kogebogen BLÅ,...

Velkommen til Akvakulturfakta

Dansk Akvakultur har netop lanceret hjemmesiden Akvakulturfakta. Denne har til formål at udbrede kendskabet til akvakultur og bidrage til en nuanceret og saglig formidling om opdræt af fisk og skaldyr i Danmark. Akvakulturerhvervet er i konstant udvikling og der...

Skal din virksomhed have besøg af en skoleklasse?

”Mad fra havet” er et nyt undervisningsmateriale, der sætter vi fokus på fremtidens bæredygtige fødevarer. Der er blandt andet undervisningsmateriale om akvakultur generelt og om muslinger, tang og østers specifikt.Skal din virksomhed have besøg af en...