Zoom-webinar d. 4. maj 2021: Præsentation af Dansk Akvakulturs strategi 2021-2027

OBS: Afholdt. Dansk Akvakultur inviterer til et Zoom webinar, hvor direktør Brian Thomsen og formand Niels Dalsgaard vil præsentere Dansk Akvakulturs strategi for 2021-2027.

Webinaret afholdes tirsdag den 4. maj 2021 kl. 15.00-16.30, hvor der vil være mulighed for at stille spørgsmål efter præsentationen.
Du har også mulighed for at læse strategien her.

Deltag via dette link:
https://zoom.us/j/97524161403?pwd=SE9WUEtHWjJsalBNblNSb2dhamV5dz09

Meeting ID: 975 2416 1403
Passcode: 113279

Det burde ikke være nødvendigt at bruge hverken meeting ID + kodeord, hvis man blot trykker på linket, når man ønsker at ”hoppe” på.

Præsentationen starter kl. 15:00, men log gerne på i god tid.

Hvis du inden præsentationen har udfordringer med at få adgang via mødelinket, så kontakt Helle Vendelbo, kommunikations- og pressechef, på tlf. 2015 0860.

Ny i Zoom?
Hvis du ikke har deltaget i et Zoom møde eller webinar før, kan du altid lave en test via dette link, hvor du kan se om din lyd og kamera virker: https://zoom.us/test.
Er du i tvivl om, hvordan man bruger Zoom-programmets mange funktioner, så kan du læse mere om disse på Københavns Universitets hjemmeside link.

Læs andre nyheder

Temadag om innovations- og udviklingsmuligheder for havbrugserhvervet

Dansk Akvakultur havde tirsdag den 31. januar fornøjelsen af at invitere til temadag i Agro Food Park, hvor dagsordenen var innovations- og udviklingsmuligheder i havbrugserhvervet. På temadagen blev bl.a. de nyeste resultater fra GUDP-projektet Hav-Tek præsenteret...

Samlet fiskebranche ønsker udfasning af PFAS

DEBAT: De seneste ugers debat om PFAS ramte i starten af sidste uge fiskebranchen, da DR den 23. januar bragte en nyhed om, at DTU Fødevareinstituttet har fundet flourstofferne i økologiske æg, som forventes at stamme fra det fiskemel, der bruges i hønsenes foder....

René Christensen bliver direktør for Dansk Akvakultur

René Christensen starter 1. februar som direktør i brancheforeningen Dansk Akvakultur. Dansk Akvakultur er brancheforening for dambrug, havbrug, RAS-anlæg, skaldyrsopdræt, fiskefoder, eksport og økologisk opdræt. Foreningen er også medlem af Landbrug & Fødevarer....

Danske opdrætsfisk overholder PFAS-grænseværdier

DTU Fødevareinstituttet har den 23. januar 2023 oplyst i en pressemeddelelse, at man har foretaget en teknisk undersøgelse af danske økologiske æg, som indeholder PFAS. DTU vurderer, at hovedkilden til PFAS i æggene kan stamme fra fiskemel som foderingrediens.Der...